Felix A. - Havemand

6857 Blåvand
Timeløn:
kr. 120,-
Arbejdsradius:
40 km.
Alder:
30 år
Bruger siden:
29/8-2024

Havemand: Pasning, vedligehold samt planlægning og anlæg af have

Mit navn er Felix Azarov, jeg er 30 år gammel og søger fleksible freelanceopgaver inden for havearbejde og planlægning af udendørsarealer. Jeg er på førtidspension på grund af psykisk sygdom, hvilket betyder, at jeg har mulighed for at arbejde uden for konventionelle arbejdsrammer i et roligt og stabilt tempo, hvor fokus på kundeservice og tæt kommunikation er essentielt.

Jeg har erfaring med pasning, planlægning og tegning af almenboligarealer samt min egen have. Denne erfaring gør mig i stand til både at vedligeholde eksisterende haver og udarbejde planer for nye projekter, hvilket jeg særligt nyder.

Jeg tilbyder:
- Plæneklip
- Græstriming
- Kanttrimning
- Ukrudtsbekæmpelse
- Hækklipning
- Beskæring af buske og mindre træer
- Udplantning
- Såning af græs
- Bortkørsel af haveaffald
- Maling af hegn og skur
- Rens af tagrender
- Fliserensning
- Anlægning af ny have
- Planlægning og plantegning

Jeg bruger egne redskaber i meget begrænset omfang, derfor skal du selv sørge for hovedparten af dem. Skal haveaffald køres væk, skal du selv stå inde med en trailer samt bil med kofanger. Ellers kan jeg køre mindre haveaffald væk med poser i egen bil.

Kvalifikationer

Jeg trives i et miljø, hvor der er en klar struktur og en plan for, hvad der skal udføres. Jeg har flere års erfaring inden for vedligeholdelse og udarbejdelse af planer for fælles udearealer inden for almenboligselskab. Derudover har jeg mange års erfaring inden for almindelig kundeservice, hvorfor kommunikation en vigtig del af mit arbejde, hvor jeg sætter en ære i at overholde aftaler og tider.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Felix A.'s kontaktoplysninger.