Rasmus L. - Havemand

8700 Horsens
Timeløn:
Fra 315
Arbejdsradius:
60 km.
Alder:
27 år
Bruger siden:
11/12-2019

Har du brug for hjælp til havearbejde?

Jeg tilbyder alt inde for grøn have-vedligeholdelse. Hvad enten det er beskæring af buske og træer, hækklipning, ukrudt bekæmpelse eller reetablering af ny græsplæne - mulighederne er mange.
Derudover kan jeg også tilbyde anlægning-/belægningarbejde, i form af et nyt bed, ny indkørsel eller støttemurer.
For mig er det vigtigt med den personlige tilknytning igennem hele processen, indtil have-projektet er fuldført. Jeg lægger vægt på at udføre mit arbejde og aftaler med høj faglig kvalitet og punktlighed.
Så mangler din have en kærlig hånd eller et frisk pust? Så kontakt mig endelig, så vi i fællesskab kan lave en plan for din fremtidige have.

Kvalifikationer

Med en uddannelse som anlægsgartner og mine store passion for havvedligeholdelse, valgte jeg i 2017 at starte min egen virksomhed Rlf Haveservice. Jeg har siden da, hjulpet private personer og virksomheder med at få styr på deres haver igen. Jeg har derudover arbejdet med Ejendomsservice og vedligeholdelse af boliger og haver, hvor min funktion har været en "alt mulig mand". Da jeg fik flere kunder til min virksomhed, valgte jeg at tage springet som selvstændig. Jeg kan derfor tilbyde en en bred viden og kompetencer ift. anlægning af ny have samt have-vedligeholdelse.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Rasmus L.'s kontaktoplysninger.